Menu
Sepet

Hediyeler RSS Feed

06 Oca 14 Şubat Sevgililer Günü Tarihçesi
admin 0 420
Roma Tarihi şöyle der; Roma İmparatoru 2. Claudius ülkesini kendine özgü katı kurallar ile, zalimce yönetirdi. Ordusunda savaşacak asker bulamıyordu. Aniden tüm nişan ve evlikleri kaldırdı. Aziz Valen..
23 Nis Anneler Günü Hediyesi
admin 0 126
Anneler Günü, dünyanın birçok ülkesinde her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan bir özel gün. Bu gün, annelerin sevgisini, fedakarlıklarını ve çabalarını takdir etmek için ayrılmış bir gündür...
24 Nis Hediye Kapıda Hakkında
admin 0 185
Hediyekapida.com, özel günlerinizde sevdiklerinize hediye göndermeniz için kurulmuş bir hediyelik e-ticaret sitesidir. Sitede çok geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır ve her bütçeye uygun bir hediye..
25 Nis Baskılı Kupa Bardak
admin 0 160
Baskılı Kupa Bardaklar: Pazarın GözdesiBirçok insan sabah kahvesi veya çayı için bir kupa bardak kullanır. Bu nedenle, birçok işletme, etkinlik veya organizasyon baskılı kupa bardakları kullanarak mar..
25 Nis Pleksi Hediyeler Hakkında
admin 0 170
Pleksi malzeme son yıllarda hediye sektöründe popüler hale gelmiştir. Bu nedenle, birçok insan artık pleksi malzemeden yapılmış hediyeleri tercih etmektedir. Pleksi malzeme, camdan daha dayanıklı ve d..
Gösterilen: 1 ile 5 arası, toplam: 5 (1 Sayfa)